1 Kasım 2013

Stil Takibi: Ekim

''Christian Grey kim olacak?'' yarışını kazanan Jamie Dornan!

Zac Efron'un yeni filmi That Awkward Moment'ın fragmanı yayınlandı!

James Franco yeni kitabı Actors Anonymus için imza gününden imza gününe koşuyor!


Peki bu haberleri ve ünlüleri Fashion May Kill'e taşıyan ortak özellik ne? Tabii ki başarılı stilleri ve biraz da güncel kalmanın gerekliliği. Buradan yola çıkarak Fashion May Kill'e yeni bir parça ekliyor ve her ayın sonunda bir ''Stil Takibi'' yazısı yazmaya başlıyorum.

İşte bunların ilki Ekim. Say hi!

Jamie Dornan

Şu sıralar dünyanın en heyecanlı, yıldızı en parlak insanı kimdir deseler sanırım Jamie Dornan cevabını vermek pek yanlış olmaz.


Calvin Klein'ın sadık modeli, CK Free ve Dior Homme'un yüzü, Once Upon a Time dizisi oyuncusu Jamie Dornan, yakın zamanda ortalığı alt üst eden Grinin Elli Tonu (Fifty Shades of Grey) kitabının filmi için Christian Grey olarak açıklandı. Kendisi pek yakın zamanda toplumsal bir figür, hatta bir ilah olacak.


Bu son haber ile dikkatleri üzerine toplayan Dornan, günlük hayatında oldukça rahat, aynı zamanda şık giyiniyor.


Koyu renk kotu ve lacivert ceketi içine giydiği pembe t-shirtüyle sade olduğu kadar dikkat çekici de olan bir görünüm oluşturmuş. Aynı anda son zamanlardaki, ceket ya da gömleğin sadece üstteki ilk düğmelerini ilikleme modasını da hayata geçirdiği fark ediliyor.

Zac Efron

Önümüzdeki yıl vizyona girecek iki filmi That Awkward Moment ve Neighbors'ın çekimlerini tamamlayıp, tanıtım çalışmalarına başlayan Zac Efron doğum gününü de geçtiğimiz haftalarda kutladı.


Kendisi 26 yaşına basarken, High School Musical'daki haline takılı kalmayıp, giderek olgunlaşması ve uğraşsız ama tam yerinde görünümleriyle Stil Takibi köşesinde yer almayı başardı!




James Franco

Yakın zamanda çıkardığı Actors Anonymus kitabının imza günlerini devam ettiren James Franco bir yandan da yeni filmi The Interview'un çekimlerini sürdürüyor.


The Interview filmi çekimlerinde giydiği Etro kabanlar ile oldukça şık görünürken, gözlükleri ve çantası da oldukça dikkat çekici.


Günlük hayatta ise salaş tarzı ve deri ceketinden vazgeçemeyenlerden.



Not: Blogumuz, Hürriyet Bumerang Ödüllerinde "En Tarz Blog" dalında aday. Eğer bize destek vermek istersen, buraya tıklayıp hiçbir ücret ödemeden oy verebilirsin. Şimdiden teşekkürler.

Bmigo

2 yorum:

  1. James Franco'ya olan platonik aşkımdan yola çıkarak şunu söyleyebilirim ki çok tatlı bir yazı olmuş. Niye James'e olan aşkımdan yola çıktım, bilmiyorum. Neyse. Sen de yazın gibi tatlısın.

    YanıtlaSil
  2. Ben Christian Grey için her zaman Alexander Skarsgard'ı düşünmüştüm hala hayallerimdeki Grey odur ama Dornan seçilebilecek en mükemmel aday olmuş.

    Zac Efron HSM'den sonra geçirdiği evrimle beni kendine hayran bıraktı. Gerek rol aldığı filmler gerek dış görünüşü ile tam bir star.

    James Franco için söyleyecek bir şeyim yok. Zaten ismi yeter.

    YanıtlaSil

.