7 Ağustos 2013

The 20/20 Experience Justin Timberlake Stili


Bundan aylar önce, Suit & Tie'ın Lyric videosunu adeta bir katalog videosu tadında çekip yayınlarken, müzik ile olduğu kadar stil ile de dolu bir dönemin yaklaştığının sinyallerini vermişti aslında Justin Timberlake. 

Albüm öncesi Tom Ford ile görüşüp, ortak tasarımlar yapan Justin, The 20/20 Experience dönemi boyunca kliplerinde ve canlı performanslarında bu tasarımları, ara ara da Tom Ford Spring/Summer 2013 koleksiyonundan parçaları kullandı.


Sizin de yakından takip ettiğiniz gibi takım elbise ağırlıklı bir dönem oldu ancak tabii ki bunlar sıradan takım elbiseler değildi. Tom Ford'un imzası geniş klapalar, oversized papyonlar, parlak ceketler, kuşaklar hatta beyaz altın kol düğmeleri ile dolu bir dönem oldu.

Grammy Ödülleri 2013 performansı
İpek moiré ceketi, saten papyonu, saten şeritli pantolonu ve kuşağı ile.



Brit Ödülleri 2013
Papyonu ile eş saten klapalı ceketi ve black onyx kol düğmeleri ile.


Ceket Tom Ford Spring/Summer 2013 koleksiyonundan.

Martta Mirrors'a klip çektiğinde ise Justin takım elbiseyi atmış ancak halen klasik çizgisi ve Tom Ford'dan vazgeçmemişti.


Tom Ford palto ve boğazlı kazağı, Christian Louboutin Gareth model ayakkabılarıyla birlikte.

Ta ki The 20/20 Experience albümünün ikinci kısmının habercisi ve ilk teklisi olan Take Back the Night'ın klibine kadar. Takım elbiseler, klasik ayakkabılar ile görmeye alıştığımız Justin, beyaz spor ayakkabıları ve siyah parça eklentili beyaz gömleği ile karşımıza çıkıyor. Sanırım hem yaz dönemine hem de albümün ikinci kısmına bir geçiş teması.




Legends of Summer turnesinde ise iyice yaza geçiş yapıp siyah bir kapri, Take Back the Night klibindekinin bir benzeri siyah beyaz bir gömlek, spor ayakkabıları ve fötr şapkası ile karşımıza çıkıyor.



Sportif ya da klasik, sürekli çizgisini koruyan Justin Timberlake'in bu dönemki stili bence gerçekten çok güzel. Siyah ve beyazın zaten çok moda olduğu ve çok fazla kullanıdığı 2013 senesinde kendisi de modaya çok şık bir şekilde uydu. Tom Ford'un katkısını da atlamamak lazım tabi.

Not: Tom Ford yakın zamanda Maçka'da bir butik açtı. Meraklılarına duyurulur.

Bmigo

1 yorum:

  1. Stili her zaman harikaydı zaten ama Tom Ford ile birleşince ortaya harika görüntüler çıkıyor. O zaman Jay Z'den gelsin ''I don't pop molly I rock Tom Ford.''

    YanıtlaSil

.