13 Nisan 2013

Murat Boz - Vazgeçmem

Yazın yaklaşması ile birlikte popçularımız birer birer şarkılarını piyasaya sürmeye başladı. Son zamanlarda kadın popçuların açık ara fark attığı müzik piyasasına, Murat Boz etkili bir giriş yaparak bu duruma bir son verdi.

İlk kez dün gece duyduğumuz Vazgeçmem şarkısı ile yaza hazır olduğu gösteren Murat Boz, yeni görüntüsü ile de oldukça iddialı. Yaklaşık 9 aydır düzenli beslenme ve spor programı ile forma giren Murat Boz'un fotoğraflarını Nihat Odabaşı çekti.





Vazgeçmem şarkısının sözleri Deniz Erten'e, müziği ise Osman Çetin'e ait. Düzenlemede ise karşımıza Mustafa Ceceli çıkıyor. Şarkı oldukça hareketli ve insanı bir anda yakalıyor. Özellikle nakarata geçiş kısmını çok beğendim. Zaten son zamanlarda, Murat Boz çıktığı günden itibaren -Aşkı Bulamam Ben- ne kadar da başarılı diye düşünürken, bu şarkı da yanılmadığımın güzel bir göstergesi oldu. 

Dün gece Türkiye Müzik Ödüllerinde şarkıyı ilk kez seslendiren Murat Boz, yine dün gece şarkının, neredeyse baştan çıkarıcı ve iç gıdıklayıcı klibini de yayınladı.

 


Kaçıranlar için ise bu da Türkiye Müzik Ödüllerindeki "Vazgeçmem" performansı.





Kaan Kızılırmak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

.