29 Mart 2013

Petek Dinçöz - Milat





Son günlerde “geri dönüşler” aldı başını gitti. Bir geri dönüş de Petek Dinçöz’den geldi. Petek Dinçöz, yaklaşık 2 yıllık aranın ardından Milat isimli albümü ile müzik piyasasına geri dönmeye hazırlanıyor. Bu 2 yıllık arada, Petek boş durmamış ve birçok önemli insan ile albüm hazırlığı yapmış. Bu isimler arasında Gülşen, Deniz Seki, Ferdi Ünal, Aşkın Tuna, Ozan Çolakoğlu ve Erhan Bayrak ön plana çıkıyor. Lara Sayılgan ve Bahar Kongel ise görsellerden sorumlu. Spor ve dengeli beslenme ile oldukça güzelleşen Petek Dinçöz, bu sefer sağlam geliyor. Albümün çıkış şarkısı olan Aşk, Gülşen imzalı ve dillere çabucak dolanan bir şarkı. Şarkının klibi de yayınlandı. Klipte Petek Dinçöz’e İspanyol Biscolata erkeği Carlos Martin eşlik etti.





Aşk şarkısının yanı sıra albümde öne çıkan şarkılar başında, Deniz Seki imzalı Artık Üzülmek İstemiyorum  dikkat çekiyor. Bu şarkı Petek’e oldukça yakışmış. Bir diğer öne çıkan şarkı da yine slow bir parça olan Sade Tören. Bu şarkının da sözleri Gülşen'e, müziği Caner Güneysu’ya ait. Duyduğum ilk an dedim ki “Gülşen yine yapmış.” fakat tabii ki her şey bununla bitmiyor, Petek de şarkının bir güzel hakkını vermiş.





            
         








Bu iki slow şarkının ardından, kendini dinletmeyi başaran Havam Yerinde şarkısının ise bu yaz her yerde çalınacağını düşünüyorum. Sözlerini Aşkın Tuna’nın yazdığı, müziğinin ise Selim Çaldıran’ın yaptığı parça, insanı hemen havaya sokuyor. Son olarak ise albümün gizli hiti niteliğinde olan Kirli Gömlek hakkında birkaç şey söyleyeyim. İlk olarak, şarkının 3. dakikasından sonra müziğin düştüğü ve Petek Dinçöz’ün sesinin öne çıktığı anlar bence çok başarılı olmuş. Genel olarak, Petek Dinçöz güzel bir albüm ile hayranlarına tekrar merhaba dedi. Müziğinde ve görüntüsünde yeniliğe giden Petek Dinçöz, umarım bu değişimi devam ettirir ve daha da başarılı işler ile karşımıza çıkar.



Albümü dinlemek için : http://www.ttnetmuzik.com.tr/#album-Milat-287074










Kaan Kızılırmak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

.